02/07/12 21:52
(http://psabev.blogspot.com/)

Хроники (Chronicle)

 

Не търсете повече информация!

Не посещавайте официалния сайт!

И не гледайте трейлъра!

Не заради друго, ами тъпаците са включили в трейлъра всички важни елементи от филма (затова не пиша много данни за него, сайта и т. н. както обикновено). А той е странен и (въпреки, че не смея да му дам конкретна оценка) си заслужава гледането, защото предлага интересна гледна точка.

Колко филма за хора, придобили свръхестествени способности можете да кажете от „раз“? Лично аз над 10, при това без да се замислям особено. И във всички тях главният герой е добър, бори се да спаси минимум Америка, а в повечето случаи – Земята, заедно с прилежащата й Луна и не чак толкова прилежащата й Слънчева система…

Стига глупости – признайте си го: ако вие сте ученици и изведнъж станете невидими, ще нахълтате първо в съблекалнята на момичетата (респ. момчетата). Ако можете да местите предмети, ще се полигавите с досадните съседи. Ако можете да четете мисли, да позная ли – ще пробвате върху човека, когото харесвате. А ако можете да летите, непременно ще прелетите до Хаваите или Малдивите за малко, нали?

После (като ви омръзне) може да се замислете и над спасяването на света, разбира се, но първо са лиготиите… И „Хроники“ фокусира именно на тези глупости, така че се забавлявайте.

Защото краят е ефектен, но не кой знае колко интересен. Накратко – различна гледна точка, страхотни ефекти и едно разочароващо недоумяващо „ъ?“ на финала…



Подобни публикации

Публикувана на 02/07/12 21:52 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/JaREfjmotEk/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване