03/02/12 21:39
(http://nname.org/)

Две формули и половина

Чък Лори е написал “Двама мъже и половина” едва ли не от първо лице единствено число.

В центъра на сюжета е само един мъж. Чарли е лошата му страна, а Алън е добрата му страна. Тяхното поведение се колебае около изборите, които мъжете правим всеки ден. Чарли е егоиста, Алън е доброто момче, което спазва каноните на обществото и тъне в мизерия и липса на внимание. Алън вероятно е Чък Лори в живота, а Чарли е това, което той би искал да бъде, пресъздадено с елементи на разсъждение от Чарли Шийн. А той е пич, като нападаха Ирак излезе единствен по телевизията и каза “абе какво са тия глупости с оръжията на Саддам, има ли нещо доказано”.

За цвят има едно дебилно дете, отново мъж. Жените са гротескни образи – дебелата чистачка Берта, лудата им майка, разведената жена-използвачка и редица барбита, лековати жени със среден живот от половин епизод.

В крайна сметка шоуто е добро, защото е истинско. Няма вампири, бутафорни суперполицаи и фалшиви брачни клишета. И започва с хубава музика, а това е доста важно.

Публикувана на 03/02/12 21:39 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/udeKfSqxNnk/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване