03/10/12 21:45
(http://ivo.bg/)

Недезинфектиран ламтящ ( за власт) обект НЛО кръжи над България

Вестник „Стандарт”, креатура на гордия собственик на орден „Стара планина” Тодор Батков, дарен с това най-висше държавно отличие от своя другар Георги Първанов, развълнувано ни съобщава за извънземен феномен над местоживеенето му в софийски квартал „Красна поляна”. За целите на науката и заради благодарността на бъдещите поколения за регистрираната възможност да се изследва космическата изненада, оставям изписаните параметри на научното откритие в автентичния им вид до последната минута:

Червено НЛО прелетя над „Красна поляна“
• 20:45
• 10.03.2012
• от Стандарт Нюз
София. НЛО прелетя над столицата в петък вечерта,алармираха читатели на „Стандарт“. Три оранжево-червени сфери преминали над „Красна поляна“. Не бяха прожектори, нито самолети, категорично е семейството, видяло НЛО-то от балкона си.”

Но с това чудото, доловено единствено и само от радарите на меродавния за божествените намеци около кариерата на др. Първанов в. „Стандарт”, не свършва. Чудодейната червена нишка е проследена по свидетелства на други бдителни изследователи на благосклонния към др. Първанов космос, които дискретно ни напомнят за подвизите му, започнали с кариерата му в политиката като прототип на днешната „Атака”. В зората на демокрацийката ни това беше Общонародния комитет за защитата на националните интереси ( ОКЗНИ). Като негов активен деец др.Първанов се бореше срещу неверниците в Кърджали със същото усърдие, с което после се побратимяваше с лидера им Ахмед Доган. От онзи рубеж Първанов държеше пламенни речи, в които определяше Кърджали като своята „сталинградска битка” срещу бъдещите си тройно коалиционни съзаклятници.

Ето какво добавя „Стандарт” към астрономическите си наблюдения за феномена над високия блок 20 А в софийския квартал „Красна поляна”, обогатявайки картината с многозначителна мистерия над „българския Сталинград”:

 

В понеделник подобно явление забелязаха и жителите на Кърджали. 15 огнени сфери преминали в небето от източната част на града. В същия ден на посещение в Кърджали беше вицепремиерът Цветан Цветанов. Той обаче не видял летящите кълба, тъй като бил на постановката „Сега или никога“ в Драматично-кукления театър.”

 

Че как ще ги види някакъв си Цветанов- не е дадено всекиму! Тази работа не е за невярващи ( в живота, в делото и в божествената мисия на др.- Първанов).

Наистина, в публикацията на „Стандрат” не се споменава поименно др. Първанов. Не го идентифицират като летящ ( от град на град в кампания за превземане на БСП) обект. Ама и ние не сме вчерашни: научени сме да четем между редовете! Явно сега или никога трябва да повярваме на драматично-кукловодските глупотевини, с които по инерция ни баламосват по отношение на Недезинфектирания ламтящ обект ( НЛО) .

Да му мислят вярващите. Не ми се виждат блажени, защото са доста повече прецакани, отколкото облажени от пребиваването си в света на измамата НЛО, в който пребивават по глупост, от лоялност ( което в крайна сметка е същото) или поради обикновена меркантилност. Но ще го разберат тогава, когато рикошетът от политическото бракониерстване приземи техния ламтящ за власт извънзаконен обект на обожание.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване