03/12/12 10:05
(http://www.gorichka.bg/)

Десет причини да сте на Форум Здраве в събота

Петък е новата събота, а четвъртък - новият петък. За някои уикенда започва още в сряда, а има дори такива, според които единственият ден за работа трябва да е вторник. Разбирате ли накъде бием - Форум Здраве наближава с несъобразена скорост. Темата на този форум е здравето, а с него шега не бива. Ето защо сме подходили крайно сериозно към традиционните десет причини да сте с нас в събота, в Модерен театър:

1vremeto11. Времето

Според прогнозата на дежурния синоптик - слънчево. Според нашата прогноза - до умерено емоционално, с вероятни бурни пориви на смях. Ще си имате отделни места, на които няма да има превалявания.

2zalata12. Залата

Една от най-удобните и уютни зали. Съвет: ако внезапно се събудите от възстановителна дрямка (след тежката петъчна нощ) не започвайте веднага шумно да ръкопляскате, тъй като може да се окажете в неудобно положение.

free3. Безплатните неща

Още с влизането, ще ви дадем торбичка (или друго вместилище) пълна с изненади и нещо за хапване. По-късно ще получите и безплатен обяд, въпреки твърденията на някои уважавани икономисти, че такъв, видите ли, не съществувал.

Мирослав Морски4. Музиката

Мирослав Морски, ака Джанго Зе, със светнали очи, здрав дух и здрава китара, ще има грижата да заздрави настроението. Чувствайте се свободни да изразявате отношението си с викане, пляскане, смях и подсвиркване (разбира се танци по седалките са недопустими, но навсякъде другаде са добре дошли). Не пропускайте и уникалната селекция от начала на песни, с които посрещаме лекторите на сцената. Това е работата, която отнема най-много време преди форума.

swedish5. Съ-форумистите

Всички форуми, които сме организирали досега, са били посетени от по няколкостотин изключително весели, ужасно добри и скандално сипматични хора, преливащи от желание за устоновяване на дълготрайни лични и бизнес контакти. След това дълго и тежко изречение не ви остава друго освен да се гмурнете в общуването с хора, такова, каквото беше преди онлайн социалните мрежи.

zdrave6. Здравето

Темата на форума дойде малко поуморена от много приказки по неин адрес. Ние я подхванахме и потърсихме свежи сили и нови опори, които да и пооправят фасона. Избегнахме очакваните решения и сме сигурни, че в събота ще си тръгнете от форума вдъхновени и обнадеждени, все едно току що са ви ударили по главата с лимоново резенче, привързано към голяма златна тухла.

dar7. Книгите и барът

Винаги правим книжарница и бар във фоайето. В книжарницата избираме най-подходящите заглавия по темите от сцената, а в бара избираме най-подходящите устойчиви рецепти, които да допринесат за доброто здраве на форума - кафе, чай, безалкохолни и алкохолни напитки. Освен тях във фоайето ще има и много други изненадващи решения, някои от които ще можете да отнесете с вас у дома.

nadejda18. Надеждата

Надеждата умира последна, така че е много важно да е в добро здраве, след като очевидно ще ни се мотка в краката до края. Не, сериозно - безкрайно сме щастливи от всичките тези срещи с хора, които живеят в България и правят нещо смислено тук.

gorichka19. Горичка

През последните година-две, работата ни в Горичка е да търсим и откриваме агенти, които променят средата, които се борят за силна кауза, които имат какво да разкажат. Даваме им платформа и подкрепа, за да стигнат до по-широка публика. Затова организираме събития, снимаме всичко на видео и го пускаме свободно. И непрекъснато срещаме все повече хора, които ни вдъхновяват с прекрасните неща, които правят. Имаме сериозна и постоянно нарастваща мрежа от неуморни контакти. Вашето присъствие и подкрепа е най-голямата награда за всички тях.

страх от публика10. Лекторите

Лекторите са събрани от кол и въже: бивш алкохолик, бивш наркозависим, психотерапевт, земеделци, финансисти, бизнесмени, айрънмен, педиатър, иглотерапевт, двама са били психиатри в Карлуково, сексолог, писател, диабетик, йога. Всички те имат своите различни, весели или тъжни, истории. Всички те обаче си приличат по едно - историите им са заредени с живот, здраве и любов.

ФОРУМ ЗДРАВЕ
17 март 2012

Публикувана на 03/12/12 10:05 http://blog.gorichka.bg/?p=7334
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване