05/16/12 08:19
(http://www.azcheta.com/)

Вечер на родителите в Столична библиотека за любовта към четенето

Със специална „Вечер на родителите” Столична библиотека ще опита да примами повече родители да разберат значимостта за четенето във възпитанието на своите деца, съобщава kafene.bg.

Събитието е първа по рода си среща и ще се състои на на 17 май (четвъртък) от 18.00 ч., в Детско-юношеския отдел на библиотекатa.

"Поканени са всички, които все още не са открили библиотека за своите деца, както и тези, които ползват услугите на Столична билиотека. В неформална обстановка родители, психолози и библиотекари ще говорят за ролята на четенето в личностното развитие и за библиотеката като място, където този процес може да се случи", обясняват организаторите.

По време на родителската вечер ще бъде представена германската програма „Старт в четенето – три крайъгълни камъка за четенето”. Библиотекарите пък ще опитат да разберат какво би накарало родителите да заведат детето си в библиотеката и какво очакват да предлага тя като услуги и дейности.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване