06/19/12 08:37
(http://vasvalch.com/)

K2Web: събитие, което не е като другите

k2web

Пролетта и лятото са толкова пълни със събития, че блогът започна да прилича малко повече на бюлетин на Programata за маркетолози. Но с този последен (засега) пост ще ви споделя за едно от по-интересните събития на сезона. Става дума за двудневния семинар K2Web, който ще се състои на 5 и 6 юли. Програмата звучи обещаващо, а форматът е нов за нашите ширини. Затова с интерес го очаквам и мисля, че и вие трябва да го очаквате.

Различното

В сайта си K2Web се представя не като семинар или конференция, а като “обучителна програма” – това звучи не само различно, но и обещаващо, защото предполага, че организаторите ще предложат нещо ново като формат и фокус. Програмата показва, че на всяка от темите ще бъде отделен поне по час, което ме кара да вярвам, че към тях ще се подходи достатъчно сериозно. А разглежданите въпроси включват любопитни въпроси като онлайн бизнес и медии, интернет маркетинг и реклама, дигитални комуникации и социални медии, SEO и SEM, управление на онлайн репутация, сигурност в Мрежата и др. Лекторите разбират от това, за което говорят. Няма да представям всеки от тях, защото разбират достатъчно от digital, че да можете да google-нете необходимата информация и желаните от тях резултати да излязат напред :)

Срещи

По-интересната част от всяко подобно събитие е възможността за нетуъркинг – и тук K2Web изпъква с особени ползи. Освен стандартните разточителни кафе-паузи е предвидена и вечеря след втория семинарен ден. Наистина, възможността да си говориш с колеги от бранша в компанията на хубаво вино е чудесна (note to self: виж как ти седи червената рокля) и уникална за това събитие.

bgfacebook-icon

Награди

И тъй като една истинска конференция не е пълна без награди, по време на K2Web ще се състои награждаването на най-добрите facebook страници, групи, приложения и цялостни social кампании в Интернет. Това е първата официална церемония, организирана от Класацията на българските фейсбук страници, чиито награди досега се раздаваха виртуално.

А сега имате възможност да си спечелите един безплатен пропуск за двата дни на семинара. Вижте публикацията на Иво от днес и отговорете на въпроса Кои интернет потребители са най-значими за един бранд? Желая ви успех!



Още по темата:

  1. Lavazza – календарът като събитие
  2. Свобода или ограничение е нулевият бюджет?
  3. Създаването на реклама като PR

Публикувана на 06/19/12 08:37 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/6kXckrnaB9o/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване