07/21/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Как използваме персонализираното търсене [Инфографика]

Как използваме персонализираното търсене

Доста интересна инфографики са се постарали да извадят колегите от Search Engine Journal, която ни разкрива до каква степен персонализираното търсене от търсачките се възприема от онлайн потребителите. Данните са представени доста добре и разбираемо. Впечатление прави, че хората се възползват от този вид нововъведение, което прави тяхното търсене доста по-релевантно. Основните категории и фактори, които оказват влияние върху избора на персонализирано търсене, са локация, език, потребителски настройки и история на търсенето.

На практика търсачките дават възможност на потребителя за персонализирано търсене, за да подобрят основно релевантността на резултатите. По този начин в SERPs ние виждаме донякъде по-качествени резултати, които ни носят по-голяма стойност. Подобна инфографика идва в момент, в който ни показва, че все по-често трябва да включваме ключови думи и фрази, свързани с гореспоменатите фактори. Все пак най-добре прегледайте инфографиката и се запознайте основно с нейното съдържание от първа ръка.

Снимка: SocialEvo

Подобни статии:

  1. Как използваме социалните мрежи [Инфографика]
  2. Google представя „дословното“ търсене
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване