10/04/12 12:28
(http://socialevo.net/)

Мега конференция за социални медии и дигитален маркетинг организира BEIT на 1 и 2 Ноември в София

Първи и втори ноември ще минат под знака на най-голямата маркетинг и development конференция, провеждана в България. На 1 и 2 ноември 2012 г. в Кино Арена Младост, София, ще се проведе първото издание на международната конференция за маркетинг и development BEIT. Програмата на BEIT 2012 е посветена на новите похвати в работата със социални медии и ангажирането на потребителите към марката. Топ лектори от цял свят ще вземат участие в BEIT, за да разкажат за техните опит и знания.

Michael LeanderМалко след 14:00 часа българско време на сцената на BEIT ще се качи един от топ маркетолозите – Майкъл Лийндер. Той е награждаван международен лектор, обучил хиляди маркетинг специалисти в над 40 страни. Неговата лекция е на тема: Smart collaboration for marketers: How to multiply your marketing effect by 11. 

 

 

 Elena KonstantinovaОт Елена Константинова, CEO Era Invest Estate, ще разберем как можем да изградим имидж на брокера и да продаваме успешно недвижими имоти през Facebook и Twitter.

 

 

 
 

vesela venchevaСлед обедната почивка Весела Венчева, CEO PR Momentum, ще продължи поредицата интереси лекции като представи как се създава и управлява успешен профил на музикален изпълнител в социалните мрежи и как се изгражда положителен имидж. Весела е един от водещите PR и Event мениджъри в България, реализирала десетки успешни събития. Веднага след нея на сцената ще се качи един от най-талантливите млади български изпълнители – Рут Колева. Тя ще поднесе на публиката специален 15-минутен сет с нейни изпълнения.

 

BEIT няма да пропусне и друга важна тема – навлизането на традиционните медии в новите платформи.

Marinela DimitrovaМаринела Димитрова, Директор “Разпространение” и “Нови медии” в Nova Broadcasting Group, ще представи мобилните приложения на медията, трудностите и плюсовете на това да присъстваш в мобилните телефони и таблети.

До няколко дни ще бъдат обявени и още интересни лекции през Ден 1, както и цялата програма на Ден 2.

Работим неуморно по организацията на BEIT вече шести месец и сме изключително горди, че успяхме да направим толкова силна програма. До няколко дни ще обявим и програмата за Ден 2 като единственото, което мога да обещая, е, че ще е още по-интересна. Ден 2 ще започне с впечатляващ keynote от водещ световен експерт в областта на социалните мрежи. С BEIT вдигаме летвата на подобни събития изключително високо и смятаме, че хората, които ще посетят събитието, ще го оценят”, коментира Манол Трендафилов, Маркетинг експерт BEIT.

 

ManolTrendafilov

 

Изключително важна част от BEIT е музиката. По време на събитието ще има 2 музикални изпълнения. Ден 1 е поверен на талатливата Рут Колева, а Ден 2 на невероятното дуо Classic In The House.

Рут Колева

clasic in the house

 

Първото издание на BEIT ще се проведе в Зала 13 на Кино Арена Младост. Гостите на конференцията ще могат да паркират безпроблемно пред киното, а по време на събитието ще имат възможността да обменят координати и да общуват с лекторите в специално изградена за целта “ICN Networking Zone” от водещата хостинг компания ICN . Организаторите подготвят и други изненади, които ще бъдат обявени съвсем скоро.

Всеки желаещ да се регистрира за първото издание на BEIT ще може да го направи на промоционална цена от 480 лева с ДДС до 10 октомври. От 11.10 до 20.10.2012 билетът за двата дни ще струва 600 лева с ДДС, а след 21.10 – 720 лева с ДДС. Билети за събитието ще се продават и по време на събитието на цена от 720 лева с ДДС. Предвидени са и специални корпоративни пакети, от които могат да се възползват малки и средни компании. До 10 октомври ще е активен специален Business Early Package, който дава възможност 5 човека от една компания да се регистрират за 1800 лева с ДДС (360 лева/човек).

VIP Package е ексклузивно предложение към всеки, който иска да се наслади напълно на BEIT и да се запознае лично с лекторите. Този пакет включва специално позициониране в залата, присъствие във VIP зоната на специално парти, както и вечеря с част от лекторите. Цената на пакета е 960 лева с ДДС и в продажба се пускат само 25 билета.

За нас е удоволствие да споделим с читателите на socialevo.net и новината, че на мега събитието организирано от BEIT е потвърдила своето участие и Гуруто на социалните медии Мери Смит която с радост и ентусиазъм очаква да поети София. Очакваме едно мега събитие в София. Не пропускайте!

Мери Смит

Снимки: BEIT, Facebook

Подобни статии:

  1. МАЙКЪЛ ЛЕАНДЕР: съвети за дигитален и директен маркетинг СЕМИНАР в „Гранд Хотел София” на 22 март 2012 г. (четвъртък)
  2. Предприемачеството, дигиталният маркетинг и дигиталните общности са фокус на технологичната конференция DigitalK
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване