02/28/11 16:50
(http://www.klassa.bg/)

В тоалети на Atelier Versace

Тоалетите и аксесоарите на кои дизайнери ще изберат звездите? Този въпрос си задаваха както винаги модните експерти, които следят церемонията на „Оскар“-ите. Сред най-добре облечените звезди на галата в Кодак тиътър бяха Дженифър Хъдсън, Чарлийз Тирон, Елизабет Бенкс, Джесика Бийл, водещата Ан Хатъуей. Какво ги обединява? Всички те събраха погледите, появявайки се с тоалети на Atelier Versace. Водещата на официалната церемония Ан Хатъуей избра за една от появите си на сцената модел от пролетната колекция на Atelier Versace – рокля от копринен шифон без презрамки в бургундскочервено с интригуващо бюстие.
Носителката на «Оскар» Дженифър Хъдсън премина по червения килим в тъмнооранжева рокля от тафта на Atelier Versace с драпиран корсет и огромен шлейф. Визията й завършваха сандали Versace. Друга носителка на «Оскар» - Чарлийз Тирон, се появи на партито на Vanity Fair след официалната церемония в бяла рокля от пролетната колекция на Atelier Versace с едно рамо и драперия на кръста, обсипана с кристали Swarovski. Актрисата Джесика Бийл също избра тоалет от пролетната колекция на Atelier Versace за партито на Vanity Fair. Тя облече сребърно-златна дантелена рокля по тялото с драперии в страничната част. На същото парти изключителната Елизабет Бенкс бе с винтидж минирокля Versace с дълъг ръкав, покрита с кристали Swarovski.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване