03/29/11 15:14
(http://www.klassa.bg/)

Спечелиха автомобила от играта на N-JOY и Z-Rock

Големият финал на радиоприключението „Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock” завърши с връчването на наградата - чисто нов автомобил Chevrolet Spark. Името на печелившия – Недялко Недялков от Габрово, бе изтеглено от Васил Димитров, директор на bTV Radio Group. Късметлията бе сред 30 000- те слушатели, които се регистрираха за играта на сайтовете www.njoybg.com и www.zrockbg.com.
Лицата в главната роля на промоцията – Генчо от „Сутрешният екипаж” на радио N-JOY и Буги Барабата, водещ на „Буги тайм” в ефира на Z-Rock, раздадоха над 20 награди на публиката на финала. Двамата сложиха край на 45-дневното щурмуване на трафика на градовете и разказаха, че петият сезон на играта е бил изключително динамичен и изпълнен с невероятни емоции.
Специалните гости на големия финал - Графа, Любо и Орлин, изпълниха най-новите си парчета и пожелаха успех на всички, включили се в играта. Те поздравиха победителя с новото си парче, което вече е хит - «Заедно».
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване