08/03/11 15:12
(http://www.klassa.bg/)

Слушателите на N-JOY редят класация

Лятната класация „N-JOY Summer Hits Top 20” ще бъде подредена през август от слушателите на радио N-JOY. Феновете на най-голямата музикална радиоверига в България ще могат да посочат своя фаворит между селектираните от радиото 20 най-горещи летни хита. Всеки слушател, гласувал за любимата си лятна песен на официалната Facebook страница на радио N-JOY, се включва и в игра със страхотни награди от „Дерони“. На 31 август, в специален блок в шоуто „Шоуто на Стан” в ефира на радио N-JOY ще стане ясно кои са най-харесваните от слушателите летни парчета и кой е тоталният хит на лято 2011. Позициите на хитовете в класацията ще бъдат определени изцяло спрямо броя на слушателските гласове в официалната Facebook страница на радио N-JOY. Трима от слушателите, гласували за парчето, посочено за фаворит от най-много хора, ще бъдат изтеглени в жребий за наградите от „Дерони“ – приказно богати кошници с продукти.
Сред най горещите хитове на сезона в класацията на най-голямата радиоверига в България са „I’m In To You" на Дженифър Лопес , „Last Friday Night” на Кейти Пери, „Маn Down” на Риана, „Rabiosa” на Шакира и други. Пълният списък на селектираните 20 най-горещи летни хита в класацията „N-JOY Summer Hits Top 20” можете да видите в официалната Facebook страница на радио N-JOY.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване