03/31/11 20:38

Протест срещу високите цени на горивата в България - 3 Април, 2011

Уважаеми съграждани!


Искрено ви благодарим за подкрепата, която получаваме! Каузата е ясна - тя е Национална и обществено значима! Вашият глас се пробуди и се гордеем, че в този момент сътворяваме нещо заедно, а именно сплотено Гражданско Общество за едно по-добро бъдеще под цветовете на ТРИБАГРЕНИКА!

Организаторите на протеста напомняме:

- Протестът не е политически, няма партийни или други организационни краски. Протестът е граждански, подкрепен от млади и образовани Българи, които не са съгласни със статуквото! Протестът е коректив към настоящето правителство, което трябва да защити Националния интерес!

- Организаторите на протеста работят в синхрон и законово обосновано с представителите на административната власт и Полицията.

- Организаторите държат да спазят добрият тон на протеста, законово обоснован, без провокации, подстрекателства, насилие и прояви на лош вкус - ние се разграничаваме от такъв поведенчески модел, тъй като това е в разрез с нашата гражданска позиция! Нека за пореден път да дадем урок по демокрация и дипломация!

Благодарим ви, че сме заедно!

Иво Мутафчиев

Варна 31.03.2010г

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване