04/25/11 17:41
(http://www.klassa.bg/)

Тройната коалиция не злоупотребявала с евросредства

Мит е, че правителството на тройната коалиция е правило злоупотреби с евросредства, увери в ефира на телевизия bTV депутатът от БСП Корнелия Нинова. Според нея Сергей Станишев е бил по-добър премиер от Бойко Борисов, защото по негово време чуждестранните инвестиции са се увеличавали, а доходите на хората са били актуализирани редовно. По думите на Корнелия Нинова заслугата за това България да има най-ниските данъци в Европа, с което сегашните управляващи се хвалят, е на предишното правителство.
В момента не инфраструктурата трябва да е акцентът в управленската политика, а изпълнението на бюджета, изтъкна Нинова. Тя е на мнение, че ако данъците се събират и държавата разполага с толкова пари, колкото очаква, ще има средства и за инфраструктурни проекти, и за увеличаване на пенсиите.
Нинова разказа още, че след последния парламентарен контрол, на който имаше спречкване с премиера Бойко Борисов, той й е изпратил SMS, в който е изразил съжаление за това, че е била нападната от кучета. В отговора си до Борисов тя изразила съжаление за поведението си в пленарната зала, като обяснила, че е постъпила така, защото е била провокирана.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване