06/19/11 14:29
(http://radiomilena.com/)

Атанас Семов e кандидатът за президент на РЗС Кандидатът за президент на „Ред, законност и справедливост” е Атанас Семов. Изборът стана ясен на ІV-я редовен конгрес на партията в Зала №3 на НДК, София. Семов бе представен пред делегатите на конгреса.

Кандидатът за президент на „Ред, законност и справедливост” е Атанас Семов. Изборът стана ясен на ІV-я редовен конгрес на партията в Зала №3 на НДК, София. Семов бе представен пред делегатите на конгреса.

Визитка

Доц. д-р Атанас Марков Семов е на 41 г. Юрист, първият български доктор по европейско право, ръководител на Международната магистърска програма по право на ЕС в Софийския университет. Автор на 6 книги и десетки научни публикации, с над 200 статии в медиите. Последната му книга „Съдът на ЕС” излезе от печат този месец. Директор е на Института по европейско право и заместник-председател на Българската асоциация по международно право. Съосновател и правен секретар на Гражданския комитет за защита на АЕЦ „Козлодуй”, от миналата седмица главен редактор на Световния журнал по ядрено право в Париж. Гост-професор в Университета Бордо-ІV „Монтескьо”, и Европейския университетски център в Нанси, Франция; в Юридическия факултет на Загребския университет, Хърватска, докладчик в над 50 международни научни конференции. През 2009 г. беше заместник-председател на Народното събрание, председател на Групата за приятелство с Франция и член на Комисията по образование и наука. Зам.-председател на„Ред, законност и справедливост”. Владее френски, английски и руски език. Син е на големия български патриот, писател и учен проф. Марко Семов. Семеен, с две деца – второто на два месеца.

/КРОСС/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/19/11 14:29 http://radiomilena.com/news/?p=13156
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване