06/19/11 17:54
(http://www.klassa.bg/)

"Ред, законност и справедливост" номинира Атанас Семов за президент

Кандидатът за президент на партия „Ред, законност и справедливост“ е Атанас Семов. Това обяви вчера по време на Четвъртия редовен конгрес на РЗС лидерът на партията Яне Янев.
„Атанас Семов е от малкото личности в България, които имат куража, опита и компетентността да бъдат на висотата на поста президент на България“, каза председателят на РЗС. Според него кандидатът им има дисциплиниран ум, който анализира бързо и с лекота взема решенията.
„Развълнуван съм, защото съм изправен през най-рискованото решение в живота си и съм горд, защото ме издига партия с кауза“, започна обръщението си Атанас Семов. Той беше категоричен, че няма да води битка за пост, за привилегии, за лична изгода, защото постът без кауза пет пари не струва, а привилегиите трябват само на ощетените духом.
„Жадувам да видя България, изградена на основата на нова конституция за трета българска република, и се надявам да го постигнем чрез избори за ВНС“, каза още Семов. Според него хората сами ще се справят със свалянето на ГЕРБ.
„ГЕРБ се оказа груб фалшификат, ГЕРБ дойде на власт с обещание за генерална промяна, вместо това станахме свидетели на грандиозна подмяна“, се казва в доклада на партията, който е подготвен от Яне Янев. Според него обещанията на Бойко Борисов са били заменени с хаотични действия, при които лявата ръка не знае какво прави дясната.


Янев внася предложение за вот на недоверие

Ще отправим писмено предложение до всички парламентарни групи за вот на недоверие към правителството на Борисов, освен към ГЕРБ, но ще имаме персонални разговори с конкретни народни представители от тази партия. Това заяви вчера Яне Янев. Според него в България има един изключително опасен кърлеж в системата на изпълнителната власт и той трябва да бъде отстранен със спешна операция без упойка. „Той се нарича Цветан Цветанов и по тази тема има достатъчно широк консенсус в българския парламент“, каза лидерът на РЗС.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване