07/19/11 12:07
(http://radiomilena.com/)

Община Приморско върна земи на наследници в суперлокация

Кметът на община Приморско Лиляна Димова подписа чаканата седем години заповед за придобиване на собственост в местността „Ченгер” над бившата резиденция „Перла”, от която към този момент  ще се възползват общо 77 наследници.
Собствениците получават УПИ на основание чл.16, ал.5 от Закона за устройство на територията (ЗУТ), влязъл в сила подробен устройствен план, одобрен с Решение 680/27.09.2007г. на Общински съвет Приморско, както и решение от Протокол 8/18.05.2011г. на комисията по. Чл.210, във връзка с чл.16,ал.4 от ЗУТ.
Според запознати терените притежават огромен потенциал заради своята изключителна локация.
В местността „Ченгер” над 1000 жители на общината са наследници на парцелите.
До момента всичките са били съсобственици  на „идеални” части.
В началото на своя мандат кметът Лиляна Димова обеща на своите съграждани, че ще направи и невъзможното, за да могат наследниците на терени в тази зона да придобият реална собственост.
Преминахме през много тежки и продължителни процедури, докато съберем цялата необходима документация, но днес притежателите на парцели в местността „Ченгер” вече придобиват УПИ – коментира след подписването на заповедта кметa на общината.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване