07/26/11 12:51
(http://radiomilena.com/)

Изменена наредба за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество

На днешното заседание на Общински съвет-Поморие бе разгледано  предложението от Хубавина Япаджиева – общински съветник, относно изменение и допълнение на Наредба № 1
На основание чл.21 ал.1 т.8 и чл.21 ал.2 от ЗМСМА, чл.8 ал.2 от ЗОС, чл.79 от АПК, Общинският съвет-Поморие прие Наредба за изменение и допълнение на Наредба №1 за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество на Община Поморие, като чл.33 ал.3 се изменя и допълва и добива следния вид:
„Изготвянето на пазарна оценка се възлага от кмета на общината или определен от него заместник-кмет по реда на чл. 22 ал. 3 от ЗОС в 7-дневен срок от влизане в сила на решението на Общинския съвет. Кметът на общината или определеният от него заместник-кмет писмено уведомява Общинския съвет за извършеното възлагане на оценката. В случай, че в 14-дневен срок от влизането в сила на решението на Общинския съвет за изготвяне на оценката, в деловодството на Общинския съвет не постъпи уведомително писмо от кмета на общината или определеният от него заместник-кмет за възлагане на изготвянето на оценката, председателят на Общинския съвет възлага изготвянето на същата.Стойността на разходите, направени от общината за изготвяне на оценката, се възстановява по сметка на Общината от физическото или юридическото лице, с което се сключва разпоредителната сделка.”
§1.Наредбата влиза в сила от деня на влизане в сила на решението на ОбС-Поморие за приемане на изменението и допълнението

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване