07/27/11 17:11
(http://www.klassa.bg/)

Специални изненади в турнето на "Комиците"

Невероятно изпълнение подготвя екипът на „Сладки избори 2011“ - националното турне на „Комиците”, „Столичани в повече”, Графа и „Акага“.
Актьорът- илюзионист Ненчо Илчев (в ролята на отец Григорий от сериала „Столичани в повече”) ще разреже актрисата Вили Марковска (която е в ролята на кметската дъщеря Мария Чеканова в сериала „Столичани в повече”).
Младата актриса ще се осмели да влезе цяла в специален сандък и зрителите ще я видят на три части. Илюзията е нова в репертоара на Ненчо Илчев. Номерът е изключително опасен и рисков и подготовката за него изисква месеци.
Това е една от най-сложните илюзии в света, която се нарича „Зиг- заг”. С подобен номер известният български илюзионист Лепас обикаля света през 50-те години.
Всички, които посетят турнето на „Комиците”, ще имат уникалната възможност да си купят книгата „Магията на Ненчо” - с 23 разкрити фокуса, на промоционална цена. Любителите илюзионисти ще могат да се сдобият с ценното четиво единствено и само по време на концертите от турнето.
Билетите за националното турне „Сладки избори 2011“ на „Комиците” и „Столичани в повече” ще се продават от 1 август в специалните шатри на „Захарни заводи” в центъра на всеки град от турнето.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване