08/09/11 20:34
(http://e-vestnik.bg/)

Златен медал за Black Ram Whisky в Лондон

Популярното в България Black Ram Whisky спечели златен медал в категорията “Стандартно европейско блендед уиски” в конкурса “Whiskey of the World Masters 2011” в Лондон.
Black Ram Whisky е лидер на пазара на блендирано уиски в България  и продължава да увеличава пазарния си дял. Марката успя да си изгради имидж на международен продукт, предлагаща качество на добра цена. Уискито е тип blended и при изготвянето му са използвани над 30 различни малцови и зърнени дестилата. Смесването на много видове дестилати е един от факторите, които създават характера на уискито. Това смесване в страните – производителки на дестилати, се нарича „изкуство на купажора“. Уискито отлежава минимум три години в дъбови бъчви.
В Black Ram уиски се долавя отчетливо аромат на дъб и малц и леки опушени тонове. Вкусът е плътен и хармоничен, с малцов завършек.
Black Ram Whisky се изнася за Средния изток, Южна и Източна Азия, Китай, Хонг Конг, Сингапур, Западна и Източна Африка, Балканите и продължава да прониква на все повече нови пазари.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване