08/09/11 14:57
(http://www.klassa.bg/)

"Стяуа" се нареди на опашката за Делев, "червените" искат €2,5 милиона

Съперникът на ЦСКА в Лига Европа „Стяуа“ се нареди на опашката от кандидати за подписа на Спас Делев. Това пише румънското издание Prosport. „Стяуа“ направи до момента 12 трансфера, но очевидно няма спирка. Докато се подготвя за сблъсъка с ЦСКА, клубът впери поглед към още един вероятен нов футболист – 21-годишния Спас Делев”, пише изданието. Делев е бил забелязан от спортния директор на тима от Букурещ Нарцис Радукан по време на неговата визита шпионаж този уикенд в София на столичното дерби „Локомотив“ – ЦСКА. „Делев е футболист, който стреля еднакво добре с двата крака. Той е бърз, мобилен и техничен”, е мнението на емисаря на „Стяуа“ за таланта от село Ключ.
Румънските журналисти ползват информации и от българските медии, като споменават за интерес към Делев от страна на „Висла“ (Краков) и ПСВ „Айндховен“. Базирайки се на тях, те съобщават още, че се очаква шефовете на ЦСКА да поискат за острието сума от 2,5 милиона евро.
Същевременно ексцентричният собственик на „Стяуа“ Джиджи Бекали е обещал по 15 000 евро на футболистите си, ако отстранят ЦСКА и влязат в групите на Лига Европа. Според телевизия GSP богаташът изчислява огромни приходи от мачове до Нова година - 1,2 милиона евро от награден фонд, 3,5 милиона евро от телевизионни права и по 1 милион евро на домакински мач, ако успее да уреди „Стяуа“ да играе на новия 55-хиляден национален стадион.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване