08/16/11 17:38
(http://www.klassa.bg/)

Георги Иванов не води последната тренировка на тима, но остава треньор на "сините"

Старши треньорът на „Левски“ Георги Иванов направи близо едночасов разбор на своите футболисти по време на последното занимание на тима. „Сините“ изгледаха запис на двубоя с „Черно море“, загубен от „Левски“ с 1:3, и чинно слушаха разговора на своя наставник. След края на разбора обаче Георги Иванов си тръгна и не остана за заниманието на своите възпитаници, което се проведе на официалния терен на стадион „Георги Аспарухов“.
В негово отсъствие тренировката, която беше първа за тима през тази седмица и се състоеше само от тичане, беше водена от целия щаб на Георги Иванов в лицето на помощниците Тони Здравков, Бисер Хаздай, Ивайло Петров, Ясен Екимов, Георги Шейтанов и Тодор Иванов.
Въпреки че не води заниманието, от лагера на „Левски“ обявиха, че Георги Иванов остава треньор на „сините“. Собственикът на клуба Тодор Батков обяви, че гласува доверие на Гонзо и вярва, че той е правилният човек, който ще извади отбора от тежката ситуация.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване