08/22/11 14:53
(http://www.klassa.bg/)

Димитър Бербатов си тръгва от "Манчестър Юнайтед" без пари

Отборът на „Манчестър Юнайтед“ е изправен пред финансово главоболие, свързано с бъдещето на българския нападател Димитър Бербатов. Според информация на английското издание „Телеграф“ клубното ръководство на „червените дяволи“ може да предложи удължаване на контракта на Бербатов за още една година, за да не може покупката на стойност 30,75 млн. паунда да си тръгне от „Олд Трафорд“ като свободен агент в края на този сезон.
Към момента Димитър Бербатов е единственият футболист на „Манчестър Юнайтед“ с изключение на Райън Гигс, който в началото на новия сезон е с по-малко от година, оставаща от договора му с отбора. Интересното в случая е, че въпреки това мениджърът на отбора сър Алекс Фъргюсън нито е съгласен да се раздели със звездата си, нито е готов да предложи нов договор на българина. До края на летния трансферен прозорец остава точно седмица и по всичко личи, че Димитър Бербатов ще остане поне до зимата в клуба. Ако обаче и през зимата не бъде продаден и не подпише нов договор с „Манчестър Юнайтед“, през лятото Димитър Бербатов ще стане свободен агент и ще напусне клуба без пари.
И докато Димитър Бербатов не се радва на титулярно място в отбора си, друг българин във Висшата лига на Англия продължава с добрите си представяния с екипа на своя отбор. В среща от втория кръг на шампионата Мартин Петров и неговият „Болтън“ отстъпиха у дома на „Манчестър Сити“ с 2:3. Въпреки загубата обаче българското крило демонстрира много добра игра и асистира за двете попадения на своя тим. Мартин Петров започна като титуляр в първите два мача на своя тим от новото първенство, а с изявите си се очертава като ключова фигура в „Болтън“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване