08/25/11 12:35
(http://www.cross-bg.net/)

Webit Congress 2011 - по-всеобхватен и същевременно по-специализиран от всякога със седем тематични конферентни потока и мащабно изложение

За трета година България е домакин на единственото събитие за дигиталната индустрия и online маркетинг в региона и едно от най-големите в Европа София /КРОСС/ На 26 и 27 октомври Webit Congress 2011 събира в София сто от най-известните практици и най-влиятелни лидери в света, за да представят своя опит в сфери като стартиращи компании и инвестиции, е-търговия, online маркетинг и реклама, управление, дизайн и програмиране, гейминг и телекомуникации. Със своите седем конферентни панела, събитието предоставя уникална възможност за специалисти от различните сектори в България да изберат най-интригуващите за тях лектори и да проследят от първо лице тенденциите в бизнеса и маркетинга в следващите месеци и години. Светила от различни области на дигиталната и IT сфера ще бъдат водещите говорители във всяка от конферентните програми.
Източник: Информационна агенция КРОСС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване