10/03/11 16:43
(http://www.klassa.bg/)

Участници от 40 държави идват на Webit Congress 2011

Повече от 3400 участници от около 40 държави, които професионално се интересуват от маркетинг, реклама, криейтив, социални медии, интернет, е-търговия, гейминг и инвестиции в стартиращи компании, са регистрирани към момента за най-голямото събитие в областта - Webit Congress 2011, който ще се проведе на 26 и 27 октомври в Интер Експо център София. Организаторите очакват броят на участниците в София да надмине 5000 човека.
Програмата на форума Webit Congress 2011 включва провеждането на двудневната конференция за маркетинг, интернет, социални медии и ефективни продажби, мобилен маркетинг - The Main Stage, на която топсветовни експерти, сред които представители на Google, Facebook, Yahoo!, Microsoft, BMW, ще презентират и дискутират на главна сцена.
Организаторите обясниха, че за The Social Media MasterClass все още има свободни места за майсторския клас на гурото в социалните медии и оптимизацията в търсещи машини – Джилиън Месиг (президент на SEOmoz – най-големия и известен световен доставчик в тази област).
The Creative Lounge Conference ще предостави изключителната възможност за творците, рекламните специалисти и бранд мениджърите да видят и чуят на живо презентации и творчески концепции и процеси на реализация на легенди и икони в рекламната и криейтив индустрията, сред които Еди Опара (партньор в Pentagram), Джейсън Литъл (творчески директор на Landor), Том Адамс (творчески и дигитален директор Future Brand), Марвин Лиао (с представяне на най-креативните реклами през годините в Yahoo!).
Еднодневната конференция GamesVille ще срещне присъстващите с един от ко-създателите на играта Angry Birds, който ще говори за това „къде са парите в игрите“. Сред останалите лектори са едни от най-популярните имена в индустрията.
StartUp Village ще засегне различни теми, сред които как се създава успешна компания, пътя от локална фирма от ЦИЕ до международен феномен, как се прави маркетинг за стартираща фирма, как се финансира и пр. Сред лекторите е обявеният от Times Magazine 2011 и от световния икономически форум в Давос за „дигитален пионер“ и „топстартираща фирма в света, която ще промени живота ви“ - Иля Ларс, както и много други.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване