09/05/11 07:09
(http://radiomilena.com/)

Плевнелиев: Разширяваме хоризонта

Това, което сме поели като ангажимент, ще бъде изпълнено, но разширяваме хоризонта. Така кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев коментира на обвиненията, че е абдикирал от министерския пост, предаде агенция КРОСС. Тази сутрин от ГЕРБ подадоха документите за регистрацията на своята кандидат-президентска двойка в ЦИК.

„Точно обратното е. Това което сме поели като ангажимент ще бъде изпълнено, но разширяваме хоризонта. Ние обещахме три, правим шест магистрали. Но това е най-малкото, което можем да направим. Този подход, който правихме в последните 2 години – конкретни и ясни резултати и много труд по националните приоритети, сега ще бъде разширен“, каза Плевнелиев.

 

Той определи за свой основен конкурент БСП. „Само че виждате разликата, ние вече имаме екип, ние сме първите, които се регистрираха, а те тепърва трябва да мислят, кой ще бъде техния вицепрезидент“, добави Росен Плевнелиев.

Кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова пък коментира решението си да излезе в отпуск.

„Премиерът изясни много добре, че ще спазваме закона. Подаването на оставка от страна на г-н Плевнелиев е лично решение. Аз вървя по закона, ще изляза в отпуск по време на кампанията и след това ще видим как ще процедираме“, каза тя.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване