09/07/11 14:41
(http://www.klassa.bg/)

Въздействие на "Английският съсед"

Днес пред вас ще изведа „основен закон на връзките”, известен в цивилизованите общества като закон на Две и половина:
„Всички процеси са взаимно свързани и непропорционално зависими помежду си”.
Не е тайна за малка част от вас, какво е казал поетът:
„ Достатъчно е да си вдигнеш пръста и да промениш движението на световете”.
Какви са прогнозите, които виждам в обозримо бъдеще, вследствие прожекцията на сериала „Английският съсед” по БНТ – забележете след „Панорама”.
Сериалът е позициониран не случайно, за да може да се припокрие въздействието на Бойко върху световните геополитически процеси.
Затова на нас се пада ролята на ментори да дефинираме и дефиринцираме нашето въздействие от въздействието на Бойко.

Сред прожекцията на сериала очакваме:
1.Превръщането на ракията в заместител на златото в глобален финасов план. Тоест връзването на долара за ракията. И при тази инфлация и при чудесната наша ракия , естествено доларът ще отпадне от обръщение. Съответно банките ще се заместят от винпроми. Гледайте сериала и ще разберете защо.
2.Обезлюдяване на Китайската народна република вследствие чудесните условия за развитие на селското стопанство в България, родното място на техния указ 56 и начало на производството на нов телевизионен сериал „Китайският съсед” по БНТ, под мъдрото ръководство на Китайската комунистическа партия.
3.Ескалация на конфликта Турция – Израел, изчезване съответно на баклавата от пазара и издирване на остатъчни количества на наша територия и тласък в подготовката на сценария на Михаил Вешим на „Турският съсед”. Ще се снима отзад напред.
4.Победа на Никита Михалков в конфликта му с Гасударственая автомобилная инспециями и назначаването му за генерален директор на същата - това неизбежно ще доведе до масово заселване на руснаци на наша територия, предвид блокирането на всякакъв градски и междуградски транспорт. Това е и естествен старт на телевизионния сериал „Руският съсед”.
5.Намесата на политик с български произход в бразилския политически живот неминуемо ще засили емиграционните процеси и ще предизвика засилен интерес към родното място на баща й (б. р. Дилма Русеф) -„Бразилският съсед”.
С тези темпове на модификация светът естествено ще научи по добре от сега българския език , това ще доведе до изместването на английския и налагането на българския като официален световен такъв.
Моля да се има предвид, че това няма да бъдат заслуги на Бойко в „Панорама”. Това са наши заслуги на „съседа” след „Панорама”.
Не зная дали стана ясно, че говорех за Бойко Василев.
„Мръдни си пръста и промени движението на световете” - го е казал поетът, а аз ви казвам:

Пръста си вдигнаха :
Михаил Вешим - писател продукт на „студената война и топлата бира”
Дочо Боджаков – режисьорът хуманист - непонасящ „Хуманата”.
Операторът Иван Варимезов – художникът – концептуалист, който никога не си гледа работата през пръсти.
Кирил Дончев – композитор – полифонист и хард рок металист , виртуозен свирец на пръсти.
Цял отбор актьори и екип, които месеци наред през 2010 г. си мръднаха пръста и създадоха безсмъртното произведение - телевизионния сериен филм „Английският съсед”.
Цяло Министерство на културата, което не си мърда пръста за културата.


Б. р. Размислите на Пенко Русев бяха споделени вчера пред журналисти по повод старта на „Английският съсед“ по БНТ на 9 септември.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване