09/25/11 19:14
(http://radiomilena.com/)

Янчо Славов: Кандидатирам се за кмет на Община Поморие

Kандидатирам се за кмет на Община Поморие, като независим кандидат, издигнат от Инициативен Комитет. Първо искам да благодаря на Инициативния Комитет и на всички хора, които с подписа си подкрепиха моята кандидатура.
В последните седмици в публичното пространство се коментира въпроса кой е кандидатът подкрепен от БСП в Поморие. Фактите са, че местната организация на БСП в Поморие почти единодушно подкрепи мен за кандидат-кмет на БСП, докато „хората в София“ решиха друго. Моят коментар по темата е следният: Както споменах вече, във всяка една партия има свестни хора. За съжаление и обратното е валидно. Прави се поредния опит кметът на Поморие да не се избира в Поморие. Не знам дали се знае, но подобно нещо се случи и на предишните местни избори, през 2003 и 2007 – членовете на БСП в Поморие избират един кандидат-кмет, а от София „спускат“ друг кандидат. Защо се случва това нямам особено желание да коментирам, но всички разбирате, че това не става случайно. Вероятно не става и безвъзмездно, а в такъв случай „възмездието“ определя и кметуването след това. В този смисъл мога да коментирам, че аз съм наистина независим кандидат, който не влиза в схеми и не поема ангажименти срещу „подкрепа отгоре“ – ангажименти, които едва ли са в интересите на Общината. Продължавам да бъда член на БСП и поддръжник на социалистическата идея, независимо че се правят опити партията да бъде просто средство за кадруване.
Ние кандидат-кметовете имаме един месец да убедим Вас, избирателите (нашия работодател), кой е най-добрия кандидат за тази работа.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване