10/11/11 04:33
(http://radiomilena.com/)

ХІV Открит национален турнир по спортни танци за купа Блясък – Поморие 2011

 На 8.10.2011г. се проведе ХІV Открит национален турнир по спортни танци за купа Блясък-Поморие 2011 организиран от Община Поморие, Българска Федерация по спортни танци и Клуб по спортни танци „Блясък“. Официално турнирът беше открит от Никола Костадинов, временно изпълняващ длъжността Кмет на Община Поморие. Поздрав към всички участници и гости на турнира бе изпълнението на най-малките танцьори от школата на КСТ „Блясък“, които представиха микс от стандартни и латиноамерикански танци.
Домакините от Клуб по спортни танци „Блясък“ участваха с четири състезателни двойки, които спечелиха два златни и един бронзов медал. В клас 9Е първото място и златните медали взеха танцьорите на КСТ „Блясък“ Денислава Дерменджиева и Валентин Либчев, а на четвърто място близо до почетната стълбичка съдиите класираха другата двойка в този клас Ваня Атанасова и Тодор Тодоров. Шампионите в клас 11Е Виолета Няголова и Константин Стоянов са също състезатели на КСТ „Блясък“ с треньор Веселин Тодоров. В клас 18С на трето място и с бронзови медали се окичиха Мария Георгияшева и Никола Георгиев състезатели на КСТ Блясък-КСТ Лукойл.
В турнира участваха състезателни двойки от градовете София, Пловдив, Варна, Русе,Бургас, Сливен, Стара Загора, Казанлък, Каварна, Хасково,  Несебър, домакините от КСТ „Блясък“ – гр.Поморие и др. Танцовите двойки бяха оценявани от съдийска комисия в състав:
Главен съдия -Красимир Евтимов
Съдия по ограниченията -Дойка Апостолова
Веселин Тодоров
Йовита Пенчева
Стойко Мешков
Атанаска Дунева
Радослав Козарев
Диана Филипова
Никола Абрашев
Елица Александрова
Петър Радев
Иван Деспотов
Добрина Паричкова

Организаторите на турнира благодарят на Гранд хотел Поморие за предоставената спортна зала  и за оказаното съдействието при провеждането на турнира.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване