06/19/12 07:08
(http://radiomilena.com/)

Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци „Блясък“ във Варна

eee 1024x768 Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци Блясък във Варна

На 16 юни 2012г. в град Варна в Двореца на културата и спорта се проведе поредният открит национален турнир по спортни танци . В него взеха участие над 100 танцови двойки от 14 състезателни класа. Клуб по спортни танци „Блясък“ с треньор Веселин Тодоров се представи с двойката Валентин Либчев и Денислава Дерменджиева. Шампионите в клас 11Е с блестящото си представяне на дансинга отново не оставиха шансове на конкурентите си. За пореден път Валентин и Денислава безапелационно и напълно заслужено спечелиха златните медали и стъпиха на най – високото стъпало на почетната стълбичка. Удоволетворени от победата и подкрепени от своите родители танцьорите отпътуваха за родния си град- Поморие .

eer Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци Блясък във Варна

 Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци Блясък във Варна

bookmark Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци Блясък във Варнаsvejo Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци Блясък във Варнаgoogle Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци Блясък във Варнаdelicious Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци Блясък във Варнаstumbleupon Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци Блясък във Варнаfacebook Златни медали завоюваха състезателите на Клуб по спортни танци Блясък във ВарнаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване