11/22/11 14:42
(http://radiomilena.com/)

В Бургас организират Национална работна среща във връзка с противодействието на трафика на хора

Националната комисия за борба с трафика на хора и Местната комисия за борба с трафика на хора, гр. Бургас, организират Национална работна среща във връзка с местните политики за противодействие на трафика на хора. Събитието се организира съвместно с Община Бургас и ще се проведе на 25 ноември, от 13.30 до 17.30 часа в х-л България, зала “Компас”.

 

Националната работната среща ще бъде открита от г-н Цветан Цветанов, Заместник министър-председател на Р България и Председател на Националната комисия за борба с трафика на хора и от кмета на Община Бургас, г-н Димитър Николов.

 

Поканени за участие са г-н Константин Гребенаров, областен управител на Област Бургас, г-жа Златина Дукова, заместник областен управител на Област Бургас, д-р Галина Милева, народен представител от ПП ГЕРЛ и член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, г-н Гроздан Илиев, заместник-председател на ВКС, г-жа Десислава Замфирова, началник на кабинета заместник-министър-председателя и председател на НКБТХ, г-жа Антоанета Василева, секретар на НКБТХ, Евгени Диков, прокурор ВКП, Пламен Пеев, началник отдел «Трафик на хора» ГД БОП – МВР, както и представители на общинските администрации на общините Бургас, Варна, Пловдив и Сливен, ОД МВР Бургас, ДАНС, ГД ”Гранична полиция”, Дирекция “Социално подпомагане”, представители на Местните комисии за борба с трафика на хора в Бургас, Варна, Сливен, Монтана, Пазарджик, Русе и Пловдив, както и  представители на неправителствени организации.

 

По време на срещата ще бъдат обсъдени формите на престъплението трафик на хора в отделните региони на страната, подходите за взаимодействие и местните политики в превенцията и защитата на жертвите на трафик на хора.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване