12/14/11 16:19
(http://www.klassa.bg/)

Специална селекция ще радва зрителите на bTV

bTV ще зарадва своите зрители със специална селекция от филми по празниците. Някои от най-обичаните комедии и коледни ленти ще направят празничните дни още по-забавни. Сред заглавията, които зрителите ще видят за първи път в национален ефир, са „Фред Клаус”, „Рождество”, „Лак за коса” от 2007 г., „Без резервации”, „Алвин и катериците”, „Анастасия”, „Полярен експрес”, „Златният компас”, „Нанси Дрю” и др.
Навръх Бъдни вечер от 20:00 часа зрителите ще имат възможност да гледат едно коледно приключение от режисьора Дейвид Допкин и с участието на Винс Вон – „Фред Клаус”. Малкият и непознат на широката публика брат на Дядо Коледа – Фред (Вон), се завръща на Северния полюс. Фред е черната овца в семейството и е на път да провали Коледа, като създава серия от комични ситуации. Но вместо това той разбира, че няма по-важно нещо от семейството, и прави всичко възможно, за да спаси празника и брат си.
На 24 декември от 1:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност да видят за първи път в национален ефир историческата драма „Рождество”. Лентата разказва историята на една млада жена, която се бори с отредената й съдба да роди Божия син и да даде на милиони души шанс за спасение. Номинираната за „Оскар“ Кийша Касъл-Хюджис изпълнява брилянтно ролята на Мария, млада съпруга и в скоро време майка на син, върху чийто плещи ще падне почти непосилен товар. Две години преди раждането на Исус, Мария разбира, че тя е избрана да роди дете, което ще донесе вяра и ще промени света. Тя открива вътрешната си сила, вяра и милосърдие, които са в основата на дълбоката почит, която милиарди хора изпитват към нея вече две хиляди години.
На 28 декември от 20:00 часа зрителите ще имат възможност да видят как във филма „Без резервации” Катрин Зита-Джоунс ще се превъплъти в ролята на Кейт - един от най-успешните шеф готвачи в Манхатън и ръководи ресторанта си по строги правила. Именно заради това тя е изпратена на почивка от собственика, който се надява дните извън работа да я направят малко по-отпусната и спокойна. Светът на Кейт обаче се усложнява, когато сестра й умира и 10-годишната й дъщеря Зоуи идва да живее с нея. Освен с тъжното и депресирано дете, Кейт трябва да се бори и на втори фронт – собственикът на ресторанта назначава втори готвач. Ник (Арън Екхарт) пристига ентусиазиран, заявявайки, че е чест да готви до такава известна шеф-готвачка, но италианският му маниер на работа никак не допада на Кейт.
Един от най-харесваните анимационни герои – катерицата Алвин, ще забавляват зрителите на bTV на 29 декември в праймтайма в анимационната комедия „Алвин и катериците”. Саймън, Тиодор и Алвин са катерици. Различни от останалите, защото могат да говорят, и дори да пеят. Когато тяхното дърво е отсечено, те решават да се подслонят в къщата на Дейв Севил. Той е неизвестен композитор. Дейв решава да направи невиждано шоу, като използва музикалния талант на катериците. И жъне невероятен успех. Но иначе подреденият му живот е обърнат с главата надолу...
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване