01/01/12 09:42
(http://radiomilena.com/)

Първанов: През 2012 г. да надвием пошлостта и агресията!

Да се заредим с надежда, че и най-тъмните предсказания ще останат само предупреждения, пожела президентът в последното си новогодишно приветствие. Да надмогнем болката с повече вяра и мъдрост, да съберем сили да надвием пошлостта и агресията. Да се заредим с надежда, че и най-тъмните предсказания ще останат само предупреждения.По думите му изтичащата 2011 г. беше трудна за нас, българите, за Европа и света. Затова в празничните послания, не само на държавни и политически лидери, присъстваха може би повече от всякога съчувствието и солидарността, съпричастността към онези, които пострадаха най-силно от кризата.
Освен от съпричастност, хората се нуждаят и очакват честна оценка и верни, лидерски държавнически решения, с които нацията да излезе по-единна и най-вече – по-силна от изпитанията.
Той пожела в духа на изконни традиции да даряваме близките си с доброта и грижа, с пожелание домовете и сърцата ни да бъдат отворени за човечността през цялата година, да имаме по-добри бъднини.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване