01/19/12 18:23
(http://www.klassa.bg/)

Групата на "Атака" се разпада до 14 дни?

Парламентарната група на „Атака“ се разпада – такъв слух се носи в кулоарите на парламента. Този път поводът е, че „само“ седем от десетте депутати на Волен Сидеров държаха вчера по време на речта на новоизбрания президент плакати с надпис: „Плевнелиев „избран“ с измама“. Това роди спекулациите, че тримата атакисти без плакати - Явор Нотев, Огнян Стоичков и Николай Пехливанов - са кандидат-отцепници. Но дори и само един да си тръгне от групата, това ще предизвика разпада й – нещо, което предвещават вече напусналите 10 депутати.
„Не съм напускал „Атака“ и нямам такова намерение“, коментира за „Класа“ Огнян Стоичков. Той обясни неучастието си в мероприятието с плакатите като израз на демокрация вътре в „Атака“. На въпрос дали има план „А“ и план „Б“ за спасяването на парламентарната група, Стоичков отговори, че не вижда необходимост от такъв план. Според колеги на Явор Нотев обаче било абсурдно той да напусне групата.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване