02/29/12 14:31
(http://radiomilena.com/)

Красотата на България през погледа на един учител

“Красотата на България през погледа на един учител”-под този надслов в СОУ”Любен Каравелов”- Несебър беше подредена фотоизложба на преподавателката по английски език Гинка Хайтова.Експозицията е част от проявите,посветени на 130-годишнината от основаването на първото българско училище в града,

В 45 цветни фотоси обективът на Хайтова показва България с нейното минало и настояще,бит и култура и с прекрасната й природа,несравнима с ничия друга на света.На фотографиите са запечатани  кадри от Деветашката и други пещери,стари къщи от Долно и Горно Луково, Дяволския мост в Ардино,Скалното светилище Татул,Чудните мостове, ледникови езера в Рила и Пирин,водопади,морски пейзажи,нестинари от с.Българи-Странджанско,изгледи  от Копривщица, Боженци и Шипка.

На изложбата, която беше открита от директорката на училището Тодорка Желязкова, присъстваха представители на Общинския съвет и общинската администрация, учители, приятели и ученици.

                                                                                          Мара МОМЧИЛОВА

 

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване