03/07/12 18:08
(http://radiomilena.com/)

Жест на внимание на Константин Гребенаров към успелите дами в Бургаски регион

Движещата сила в обществения, икономическия и културен живот на област Бургас се оказаха представителките на нежния пол. Това бе доказано с проведеното за първи път събитие, събрало на едно място над 80 успели жени от региона.
Смелостта да застане до тях в навечерието на най-женския празник 8-ми март прояви Областният управител Константин Гребенаров, изказвайки уважение към дамите от областта, на организирана специално в тяхна чест „наздравица”. Целта на губернатора бе да изрази своето възхищение и комплимент към жената – успешна във всички житейски поприща.
„Вие заслужавате да бъдете ценени, защото на всяка от вас се налага да балансира в множество различни сфери на живота и да бъде успешна. Винаги съм се възхищавал на умението ви да градите кариера, да съхранявате семейните ценности, да бъдете майки, домакини, да изтърпявате нас мъжете и всичко това с перфектно направена прическа и лъчезарна усмивка. Щастлив съм, че имам възможност в ежедневието си да общувам с вас”.
Дамите, заемащи ръководни позиции в държавния и частния сектор, културния и социален живот на региона бяха посрещани още на входа с красива орхидея и поздравявани лично от домакина. За настроението им се погрижиха млади таланти от Музикалното училище в Бургас. Аплодисментите на дамите обра малкият Мартин, добре познат на бургаската общественост с атрактивните си изпълнения.
„Жени, вий идвахте срещу ми! Как стъпвахте! Аз бях готов!”- с този цитат от стихотворението „Възхвала за жените” на Христо Фотев Елка Стоянова – поетеса, юрист и председател на Общинска избирателна комисия Бургас, сравни куража на Гребенаров да покани на чаша вино успелите дами.
Спомен и подарък за всички присъстващи остана общата снимка, запечатала десетките усмихнати лица.
Инициативата е символичен жест на внимание и Гребенаров се надява да бъде продължена за в бъдеще, като не пропусна да спомене, че тя не би могла да се реализира без помощта на неговите заместници- Златина Дукова и Атанас Терзиев.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване