04/06/12 15:01
(http://radiomilena.com/)

Господарите и „Пълна лудница“ аут от bTV

„Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ вече няма да се излъчват в програмата на телевизионните и интернет канали на bTV Media Group. До решението се стига по желание на „Глобал вижън“, след като медията официално е изискала от продуцентската компания  дължимата по договорите прецизност в отношенията между двете страни, предаде агенция КРОСС.

Независимо, че рейтинга на предаването за гафове за изминалото шестмесечие е с близо 28% по-ниски спрямо периода октомври 2009 – март 2010, когато предаването стартира и независимо от увеличаващите се финансови ангажименти на медията по отношение на предаванията, bTV продължи да изпълнява коректно своите задължения, уверяват от там.

Въпреки огромните инвестиции, които са направи в предаванията „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ през последните няколко години, „Глобал вижън“ са предпочетели да прекратят взаимоотношенията си с медията.

По непотвърдена информация предаването „Господари“ на ефира се завръща в Нова Телевизия.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване