05/19/12 11:19
(http://radiomilena.com/)

Станишев установи, че Борисов задавал посоката на БСП-конгреса

Бойко Борисов и Цветан Цветанов, шумно се опитват да зададат посоката и тона на нашия конгрес чрез измислени или раздути скандали, съобщи в обръщението си към социалистите лидерът им.

Промяна на политиката в ЕС и в България, поиска лидерът на БСП Сергей Станишев в политическия си доклад на започналия в НДК конгрес на социалистите. Налаганата вече 3 години политика на консерваторите в Европа, която провъзгласи рецептата за рестрикции, рязане и затягане била в задънена улица и се отхвърляла от хората. Досегашното лечение утежни болестта, констатира Станишев.

Ние, социалистите, можем да обърнем европейския кораб в друга посока, иначе всеки ще потъва поотделно, обясни той.

Всички със затаен дъх наблюдават дали грозно ще се скараме и разединим или ще се случи точно обратното. През последните седмици и дни ГЕРБ, с прякото участие на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, шумно се опитват да зададат посоката и тона на нашия конгрес чрез измислени или раздути скандали, каза Станишев и добави, че посоката на социалистите зависела от самите тях.

БСП днес е единствената политическа сила, която е в състояние да свали от власт това арогантно управление, да върне държавата на хората и да поведе България към изход от кризата и към модернизация, съобщи още челвеният лидер.

Георги Първанов пък седна при групата на пернишките социалисти в залата, вместо на трибуната, където му беше отредено място. Той си водеше записки, но не ръкопляска./frognews.bg/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване