05/27/12 07:35
(http://radiomilena.com/)

Учени: Жените са по-щастливи от мъжете

jena 150x150 Учени: Жените са по щастливи от мъжете Учени са изяснили, че жените са много по-щастливи от мъжете. Изследването провели специалисти от международната Организация за икономическо сътрудничество и развитие в 34 страни.
Според техните данни, жените най-често ги правят щастливи децата, след това отношенията със съпруга и другите роднини и едва на седмо място – работата. Изследването също показало, че жените по-малко са подложени на стрес, цитира Агенция Кросс.
Що се отнася до мъжете, то както се изяснило те имат по-малко поводи за щастие. На първо място е кариерният ръст, на второ – хоби и едва на трето място семейното благополучие.

 Учени: Жените са по щастливи от мъжете

bookmark Учени: Жените са по щастливи от мъжетеsvejo Учени: Жените са по щастливи от мъжетеgoogle Учени: Жените са по щастливи от мъжетеdelicious Учени: Жените са по щастливи от мъжетеstumbleupon Учени: Жените са по щастливи от мъжетеfacebook Учени: Жените са по щастливи от мъжетеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване