05/27/12 16:09
(http://www.klassa.bg/)

ЦСКА свива бюджета си с 30%, Стойчо Младенов остава начело на тима

Футболен клуб ЦСКА ще свие бюджета си с 30% за следващия сезон, а начело на тима ще остане Стойчо Младенов въпреки изгубената шампионска титла в последния кръг и пропиляната преднина от 8 точки на върха в класирането. Свиването на бюджета ще стане основно от освобождаването на футболисти, които имат прекалено големи заплати и не са оправдали очакванията на треньорското и клубното ръководство. „По всяка вероятност ще свием малко бюджета. След като си тръгнат Антонио Томас, Георгиан Паун, Илиас Хадад и още 5-6 футболисти, бюджетът автоматично ще намалее. Като цяло свиването е с около 30%. Привържениците обаче не трябва да се притесняват. Щом взимаме лицензи, значи състоянието на клуба е стабилно. Положението е стабилно. Ще привлечем нови попълнения през лятото, но и ще се разделим със 7-8 момчета. До 9 юни всичко ще стане ясно“, заяви Димитър Борисов.
„След загубата от „Левски“ се получиха някакви катаклизми в отбора. Загубихме и решителния двубой с „Лудогорец“. В Перник пък не знам защо претърпяхме поражение. За срещата в Разград футболистите казват, че в редиците е имало някакво пренапрежение. Футболистите винаги имат отговор на въпросите. Какво да направя след тези загуби? Да прекратя участието на отбора? Да ги извадя от първенството ли“, каза още Димитър Борисов. Собственикът на ЦСКА разкри, че вече има оферта за продажбата на Пламен Крачунов, а освен това има клуб, който е предложил 2 милиона евро за звездата на тима Жуниор Мораеш. По думите на Димитър Борисов обаче голмайсторът на „А“ група няма да бъде продаван.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване