06/03/12 18:19
(http://www.klassa.bg/)

Изненадите на British Airways

По повод диамантения юбилей на Кралица Елизабет II British Airways участва в събития както във Великобритания, така и по света. Компанията е поканила свои гости да присъстват на престижния конкурс „Диамантен юбилей” в Уиндзор, Великобритания, а в Шанхай, Китай, организира чаено парти изненада, където гостите могат да се превъплътят в образа на кралицата. British Airways разтваря и своите архиви, за да разкрие дългогодишната история между авиокомпанията и британското кралско семейство. Тя започва през 1947 г., когато Нейно Величество, по това време принцеса Елизабет, посещава лондонското летище, за да освети самолета Аvro Tudor на BOAC (предшественик на British Airways). От този ден нататък кралицата и кралското семейство редовно се доверяват на услугите на British Airways за удобен и сигурен полет по време на техните международни обиколки.
Освен това по случай диамантения юбилей специална емблема ще отличава един от самолетите на British Airways от флотилията от Boeing 747 и всички пътници, пристигащи в Лондон по време на уикенда, посветен на юбилея (2 до 5 юни) ще имат възможността да чуят пилотите на British Airways да отправят поздравителни анонси по случай празника.
В салоните на British Airways на летище „Хийтроу“, клиентите имат възможност да опитат великолепен следобеден чай, селекция от традиционни британски сандвичи, сладкиши и специален юбилеен чай на Twinings. Лоялните клиенти в салоните за бизнес класа и „Конкорд” ще бъдат поканени да вдигнат тост за Нейно Величество с коктейл Primms Royale или спечелилото многобройни награди британско шампанско Balfour Brut.
Ако сте решили да се включите в отпразнуването и да посетите Великобритания, British Airways очаква да стане част от вашето празненство. Полетите в последния момент до Великобритания са все още валидни и вие можете да направите резервация на www.ba.com.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване