06/05/12 14:55
(http://www.klassa.bg/)

Испания води пред Германия в прогнозите на букмейкърите за фаворит за Евро 2012

Световният шампион Испания остава фаворит за спечелването на купата от второ поред европейско първенство. Четири дни преди началото на шампионата в Полша и Украйна букмейкърите посочват убедително тима на Висенте дел Боске като най-вероятен победител.
Спонсорът на българското първенство bet-at-home.com приема залози при коефициент 3,60 за успех на "Ла фурия". Краен успех в шампионата за Германия е оценен на 3,70. На трето място в класацията е Холандия със 7,00. Марио Гомес е с най-големи шансове да стане голмайстор на първенството с коефициент 8,00. Веднага след него е холандецът Робин ван Перси с 10,00. Bet-at-home.com ще раздаде 10 ваучера по 100 лв. на своите играчи, ако най-точният стрелец на шампионата е от държавата - победител на Евро 2012. Евро 2012 започва в петък с мача Полша-Гърция в 19.00 часа, в който домакините са определени за фаворит. След последните контролни мачове Англия и Италия позагубиха доверието и остават доста далеч в прогнозите, за да спечелят континенталното първенство. Селекционерът Рой Ходжсън има множество проблеми с контузени основни футболисти като Франк Лампард, Гарет Бари и Гари Кейхил, които няма да играят. Нападателят Уейн Рууни е наказан за първите два мача. Италианците натрупаха три поредни загуби в последните си три срещи точно в навечерието на Евро 2012, което се случва за първи път от 1986 г.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване