06/12/12 16:25
(http://www.klassa.bg/)

Кубрат Пулев: Ще бия наред и ще стигна до среща с Виталий Кличко

Българският боксьор Кубрат Пулев, който беше избран за спортист номер една на България за месец май, заяви, че пътят до двубой с Виталий Кличко ще бъде много дълъг, но той е готов да го извърви. „Има много боксьори, така че, за да стигна до тази битка, ще трябва да изиграя много срещи. Те няма да са никак леки, даже ще са много трудни, но аз ще бия наред и ще се добера до Кличко“, заяви Кубрат Пулев.
Боксьорът допълни, че в момента най-важното е той да бъде здрав, защото само така след време може да се стигне до световната титла. Евентуален негов двубой за защита на европейската титла може да се очаква чак през месец октомври.
Колкото до възможността Кубрат Пулев да се бие пред родна публика, българският боксьор отговори по следния начин: „Има европейско за юноши, което ще се проведе в София. По този случай, но не само и заради това моят промоутър ще дойде в България. Ще разговаряме за мой двубой в България за защита на титлата. Трудно е такъв да се осъществи, но не е и невъзможно. Основният проблем е финансов, защото тук, в България, интересът към бокса не е толкова голям.“
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване