06/21/12 12:20
(http://radiomilena.com/)

Второ обществено обсъждане на „Синята зона”

55858 150x150 Второ обществено обсъждане на „Синята зона” Второ обществено обсъждане на идеята за „Синя зона” ще се състои в Поморие. Кметът Иван Алексиев и ръководството на Общината канят  гражданите на Поморие да изразят своята позиция по отношение на режима на платеното паркиране на пътните превозни средства. Публичното обсъждане е на 25 юни (понеделник) от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939” в кв. „Св. Георги”. Идеята за Синя зона е да се въведат ред и правила на паркиране. „Нашата цел е първо да създадем условия за паркиране и след това да изграждаме  Синя зона. Предвидено е тя да обхваща предимно централната градска част, крайбрежните булеварди и местата пред обществени сгради. Почти няма да има засегнати райони с жилищни сгради. Ако гражданите не са съгласни, то няма да има платени паркоместа. В такъв случай Община Поморие няма да се ангажира да въвежда и паяк, защото неговата роля е превантивна, а не наказателна, т.е. там, където е просрочено времето за престой мястото да бъде освободено”, каза на първото публично обсъждане кметът Алексиев. Освен Синя зона, се предвижда изграждането на платени паркинги, а поморийци ще могат да си закупят талони на специална цена, с които да могат да паркират навсякъде, но след като са си платили всички данъци.

 Второ обществено обсъждане на „Синята зона”

bookmark Второ обществено обсъждане на „Синята зона” svejo Второ обществено обсъждане на „Синята зона” google Второ обществено обсъждане на „Синята зона” delicious Второ обществено обсъждане на „Синята зона” stumbleupon Второ обществено обсъждане на „Синята зона” facebook Второ обществено обсъждане на „Синята зона” Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване