06/25/12 04:38
(http://radiomilena.com/)

Второ обществено обсъждане за „Синя зона” днес от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939”

Второ обществено обсъждане на идеята за „Синя зона” ще се състои днес от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939” в кв. „Св. Георги”Поморие. Кметът Иван Алексиев и ръководството на Общината канят  гражданите на Поморие да изразят своята позиция по отношение на режима на платеното паркиране на пътните превозни средства. Идеята за Синя зона е да се въведат ред и правила на паркиране. „Нашата цел е първо да създадем условия за паркиране и след това да изграждаме  Синя зона. Предвидено е тя да обхваща предимно централната градска част, крайбрежните булеварди и местата пред обществени сгради. Почти няма да има засегнати райони с жилищни сгради. Ако гражданите не са съгласни, то няма да има платени паркоместа. В такъв случай Община Поморие няма да се ангажира да въвежда и паяк, защото неговата роля е превантивна, а не наказателна, т.е. там, където е просрочено времето за престой мястото да бъде освободено”, каза на първото публично обсъждане кметът Алексиев. Освен Синя зона, се предвижда изграждането на платени паркинги, а поморийци ще могат да си закупят талони на специална цена, с които да могат да паркират навсякъде, но след като са си платили всички данъци.

 Второ обществено обсъждане за „Синя зона” днес от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939”

bookmark Второ обществено обсъждане за „Синя зона” днес от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939”svejo Второ обществено обсъждане за „Синя зона” днес от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939”google Второ обществено обсъждане за „Синя зона” днес от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939”delicious Второ обществено обсъждане за „Синя зона” днес от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939”stumbleupon Второ обществено обсъждане за „Синя зона” днес от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939”facebook Второ обществено обсъждане за „Синя зона” днес от 18.00 ч. в НЧ „Светлина – 1939”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване