07/07/12 06:19
(http://radiomilena.com/)

Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната

jega1 150x150 Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната, съобщи Агенция „Фокус”,позовавайки се на  Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ)-БАН, по информация на Европейската система за опасни метеорологични явления. Жълтият код е обявен за областите: Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Плевен, Велико Търново, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Добрич, Шумен, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, София-област, София-град и Перник. Времето е потенциално опасно. Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но бъдете внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете.

 Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната

bookmark Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната svejo Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната google Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната delicious Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната stumbleupon Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната facebook Жълт код за опасно високи температури е обявен в 26 области на страната Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване