07/19/12 14:41
(http://www.klassa.bg/)

Официално: 7 загинали след атентата

От Министерството на здравеопазването потвърдиха информацията, че жертвите на атентата на бургаското летище са 7. Сред тях са шофьорът на автобуса – българинът Мустафа Косьов, както и предполагаемият терорист камикадзе, причинил взрива.
Здравният министър Десислава Атанасова съобщи, че всички пострадали, които вчера са били настанени в лечебните заведения от Бургаска област, вече са транспортирани с правителствен самолет към Израел. 32-ма от тях нямат сериозни травми, което позволило да бъдат превозени. Един от ранените бил в по-тежко състояние, той обаче също е транспортиран обратно към родината си.
Атанасова не потвърди информацията, че дъщерята на израелския посланик Шаул Камиса Раз е сред пострадалите при атентата.
Още в сряда вечерта в столични болници са били приети две жени на възраст между 23 и 30 години, както и мъж на възраст между 40 и 50 години. И тримата пострадали са със стабилни жизнени показатели, но все още остават с опасност за живота, съобщи министърът.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване