07/20/12 11:10
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

The Prodigy засега не отменя участието си в „Спирит ъф Бургас“

Нито една група от програмата на „Спирит ъф Бургас“, сроед които е и The Prodigy, не е отменила участието си заради атентата в Бургас, съобщи изпълнителният директор на фестивала Стефан Еленков. 

През 1999 г. The Prodigy отмени свой концерт в зала фестивална в началото на май с мотива, че България е несигурна дестинация заради започналата наскоро война в Косово. В крайна сметка те пяха в България на 30 август 1999 г. на стадион „Академик“.

Сред останалите изпълнители в програмата са Korn, Sum 41, Sensor и др.

„До момента няма нито едно отменено участие на артист“, категоричен е Еленков. Ако евентуално се наложат някакви бъдещи промени в програмата и участията, то те ще бъдат своевременно обявени на официалният сайт на фестивала, уточни той.

Директорът на фестивала апелира хората да не се доверяват на информация, която не е публикувана на сайта или не е официално потвърдена от организаторите на фестивала.

Екипът на „Спирит ъф Бъргас“ ще осигури всички условия на сигурност на своите посетители. Те обещаха до няколко дни да обявят конкретните мерки и действия, които ще предприемат.

Тази година на музикалното събитие се очакват над 25 000 фенове.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване