11/28/12 10:35
(http://radiomilena.com/)

Отборите на несебърското училище най-добри в баскетбола

DS4973 1 Отборите на несебърското училище най добри  в баскетбола

С три купи за спечелени първи места приключи  участието на представителните отбори по баскетбол на СОУ”Любен Каравелов” – Несебър в Общинския етап на ученическите спортни игри.

При момичетата V – VIII кл. след отбора на Несебър се наредиха представителите на Обзор и Равда.Йоана Джамбазова беше най-резултатната състезателка за победителите.

Девойките VIII – X кл. победиха на финала отбора на Тънково, като най-голям принос за това има Мирослава Горенова.

При юношите  VIII – X кл. битката за първото място бе отново между състезателите на Несебър и Тънково.Несебърските баскетболисти се наложиха убедително, а най-полезен състезател за отбора беше Петър Станкуловски.

                                                     Мара МОМЧИЛОВА

 Отборите на несебърското училище най добри  в баскетбола

bookmark Отборите на несебърското училище най добри  в баскетболаsvejo Отборите на несебърското училище най добри  в баскетболаgoogle Отборите на несебърското училище най добри  в баскетболаdelicious Отборите на несебърското училище най добри  в баскетболаstumbleupon Отборите на несебърското училище най добри  в баскетболаfacebook Отборите на несебърското училище най добри  в баскетболаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване