12/07/12 09:33
(http://www.klassa.bg/)

Основен инструмент за всеки ръководител на проект

Повече от 25 години това Ръководство е водещ инструмент за професионално управление на проекти и основна отправна точка в библиотеката на всеки ръководител на проект.
Настоящето четвърто издание на Ръководството PMBOK® Guide продължава традицията за усъвършенстване управлението на проекти със стандарт, който е лесен за разбиране и внедряване.
През 1983 г. доброволци от Института за управление на проекти (PMI®) за пръв път се събират да прецизират системата от знания за управление на проекти. Днес Ръководството PMBOK® Guide е признато като световен стандарт за управление на проекти и един от най-добрите разностранни източници, достъпни за професионалисти. Ръководството PMBOK® Guide съдържа основни практики, от които всички ръководители на проекти имат нужда за постигане на отлични резултати в проекта.
Четвъртото издание  е актуализирано, за да обхване най-актуалните познания и практики в управлението на проекти. То се фокусира върху подобряването на съгласуваността, яснотата и четимостта, за да улесни разбирането и прилагането му. Диаграмите за потоците от данни за всеки процес са усъвършенствани, за да покажат свързаните процеси за входовете и изходите. Процесите са прецизирани и преструктурирани. Новото издание също така включва приложение, което разглежда основни междуличностни умения, които ръководителят на проекта използва в управлението му.
Четвъртото издание на Ръководството PMBOK®Guide отразява опита и познанията от практиката на ръководителя на проекта и представя основите на управлението на проекта, приложим в широк кръг от проекти. Този международно признат стандарт дава на ръководителите основните инструменти за управление на проекти и постигане на организационни резултати.

Изд. “Класика и Стил”, стр.490, цена 47.00 лв.

www.klasikastil.com


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване