01/09/13 11:13
(http://radiomilena.com/)

Станишев към ГЕРБ: Късно е, либе, за китка!

stanishev Станишев към ГЕРБ: Късно е, либе, за китка!На вашия призив за съгласие и единство аз бих отговорил с фразата: „Късно е, либе, за китка”. Няма как да се реализира това фалшиво съгласие, тъй като различията станаха твърде дълбоки. Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на БСП Сергей Станишев, предаде КРОСС.

Щеше да е много впечатляващо това изказване, ако беше направено в средата на мандата на това управление, добави червеният лидер.

Станишев подчерта, че управлението на ГЕРБ е тотално отрицание на диалога, на компромиса, на баланса на вижданията на различните парламентарни сили. Да бяхте показали желанието за диалог преди година. За последната година от 25 предложени от Коалиция за България законопроекта е приет само един, подчерта социалистът.

Дойде време за отчет на свършеното от вас пред върховния съдник – българските граждани.

Обещахте повишаване на доходите и създаване на нови работни места – прекрасно обещание, но вие увеличихте бедността, доходите намаляха, защото инфлацията е много по-голяма от увеличенията, които направихте в някои сектори. Бизнесът е подложен на системен рекет – политически и икономически. Нямаме свободна пазарна икономика, имаме дирижирана такава, добави той.

Страната се нуждае от радикална промяна на управлението, категоричен бе лидерът на БСП.

 Станишев към ГЕРБ: Късно е, либе, за китка!

bookmark Станишев към ГЕРБ: Късно е, либе, за китка!svejo Станишев към ГЕРБ: Късно е, либе, за китка!google Станишев към ГЕРБ: Късно е, либе, за китка!delicious Станишев към ГЕРБ: Късно е, либе, за китка!stumbleupon Станишев към ГЕРБ: Късно е, либе, за китка!facebook Станишев към ГЕРБ: Късно е, либе, за китка!Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване